Arsenal vant fortjent og klatrer på tabellen, mens Manchester United er nummer 15 - og står fortsatt uten seier på Old Trafford denne sesongen. Solskjærs lag har bare ett poeng på sine fire første hjemmekamper i ligaen - dårligst siden 1972–73.

De har tre tap på totalt seks seriekamper så langt og står med bare syv poeng. Det er dårligst siden 2013–14-starten under David Moyes.

– Ole kommer til å miste jobben hvis han skal jobbe med disse spillerne - det er det som kommer til å skje. Det ser ikke bra ut for Ole, sier Roy Keane som ekspert på Sky Sports.

– Det sies at det ikke er noen grunn til panikk, men de bør ha panikk. Jeg ser ingen ledere der ute. Det er virkelig en bekymring for United nå.

Keane mener at det ikke er Solskjærs skyld at spillerne ikke var «klare» fra første minutt.

– Det er ikke manageren som har ansvaret for det!

Baklengsmålet var unødvendig sett med Manchester United-øyne:

– Jeg kan ikke gi bort en straffe på den måten, innrømmer Paul Pogba til BBC.

– Jeg trodde jeg ville treffe ballen, men den straffen kostet oss dyrt i dag.

Héctor Bellerín var på vei ut av straffefeltet da han ble felt av Uniteds Paul Pogba drøyt 20 minutter før slutt. Dommeren var ikke i tvil om hva han skulle blåse, og Pierre-Emerick Aubameyang er så god til å skyte straffespark at selv keeper David de Gea gikk feil vei og var sjanseløs til å redde.

– Paul vet at det er et lett straffespark å gi bort. Det var ikke rare berøringen, men det var trolig straffespark, sier Solskjær i intervjuer med Sky Sports og BBC.

Ole Gunnar Solskjær har en seiersprosent på 56 på sine 100 kamper som United-sjef. Målforskjellen er 186–104.

FORNØYD: Pierre-Emerick Aubameyang jubler etter å ha scoret på straffe. Foto: Shaun Botterill / POOL / GETTY POOL

Til sammenligning hadde Ferguson en seiersprosent på 48 på sine 100 første United-kamper. Van Gaal hadde 52, mens Mourinho noterte 62.

100 kamper som United-manager er nesten dobbelt så mange som David Moyes, som fikk bare 51 kamper, mens Louis van Gaal hadde 103 og José Mourinho 144.

– Vi stilte ikke opp til 1. omgang, fastslår Solskjær til Sky Sports.

– Vi visste at dette var ukens store kamp. Og uheldigvis spilte vi ikke godt nok i 1. omgang.

– Dette var skuffende av oss. Vi må skape mer, sier Harry Maguire.

Vi fulgte kampen direkte

– Dette er en stor seier for oss. Det er lenge siden vi har vunnet her, fastslo Pierre-Emerick Aubameyang i et intervju med Sky Sports.

Han har helt rett: Dette er Arsenals første borteseier i ligaen mot Manchester United siden 2006.

Arsenal var best i 1. omgang og hadde blant annet et skudd i tverrliggeren fra Willian - men ingen av lagene scoret. Solskjær valgte å kjøre med den samme diamantformasjonen som var så vellykket mot RB Leipzig, men Arsenal utnyttet Uniteds smale midtbane ved å være bredere i sitt spill. Mason Greenwood var den som var nærmest for United, men Arsenal-keeper Bernd Leno hadde en sterk redning.

Pierre-Emerick Aubameyang hadde en bra Arsenal-sjanse tidlig i 2. omgang, men like etter fikk Harry Maguire stå mystisk alene og heade for United. Ingen av dem fikk mål.

Aubameyang scoret altså seiersmålet på straffe - etter en måltørke på fem ligakamper.

Arsenals Gabriel var heldig at han fortsatt ble værende på banen da han sparket ned Mason Greenwood - og allerede hadde et gult kort.

Og Gabriel slapp også med skrekken da han sendte Nemanja Matic i bakken. Dommeren mente det ikke var straffe.

Så hadde United en kjempesjanse da Donny van de Beek skjøt. Ballen traff keeper Leno i hodet - og gikk stå i stolpen!

Dette var Arsenals siste kamp før torsdagens Europa League-møte med Molde.

Arsenal hadde på forhånd tapt tre av sine fire siste ligamatcher. Det var imidlertid mot veldig sterk motstand: Liverpool og Manchester City borte, og Leicester hjemme.

United har levert i høstens to Champions League-kamper med seirer over både Paris Saint-Germain og RB Leipzig. I ligaen derimot har det ikke gått like bra.

— Jeg ble aldri lurt av de gode kampene United har spilt i de siste. I dag hadde de ingen entusiasme eller kvalitet, sier Roy Keane i Sky Sports studio etter kampen.

– Vi fortsetter å jobbe og får en ny sjanse mot Everton lørdag, sier Solskjær til BBC.

Arsenal hadde ikke vunnet en bortekamp mot de andre «big six»-lagene siden januar 2015.

– Nesten perfekt, fastslår Arsenal-manager Mikel Arteta til Sky Sports.