– Fremtiden av sportsdrikk møter fremtiden av fotball, skriver Prime på sin egen offisielle Instagram-konto hvor de har delt et bilde av Haaland side om side med de verdenskjente youtuberne Logal Paul og Olajide «JJ» Olatunji, bedre kjent som KSI.

Nevnte Østenstad fra «Team Haaland» hadde lite å si utover at han bekrefter samarbeidet.

– Jeg har ingen kommentar til innholdet i avtalen, sier han til VG.

Både Logal Paul og KSI har delt bilder hvor jærbuen poserer med drikken. De kaller Haaland for en «Prime Athlete». Drikken har også samarbeid med store fotballklubber som Arsenal, Barcelona og Bayern München.

Tidligere i sommer samlet det seg store menger fans på Aker Brygge i Oslo for å få et glimt av de to YouTube-stjernene da de kom til Norge for å fremme sportsdrikken sin:

Prime fikk stor oppmerksomhet da den tidligere i 2023 ble tilgjengelig på det norske markedet. Flasken med 200 mg koffein og store mengder A-vitamin ble etter hvert ulovlig i Norge på grunn av innholdet.

Etter hvert kom den tilbake i hyllene, men da med et annet innhold som er godkjent i det norske markedet. Samtidig sank prisen fra 150–300 kroner til om lag 35 kroner.

Haaland har i sin egen Viaplay-dokumentar tidligere vist at han er særdeles kresen på hva slags mat og drikke han inntar: