Svindal skadet tommelen på trening - usikker før sesongstarten

Måtte operere etter krasj på torsdag.

Publisert: Publisert:

Aksel Lund Svindal måtte operere etter en krasj på trening torsdag. Foto: NTB scanpix

  • Øystein Jorem
Denne artikkelen er over ett år gammel

Torsdag kom beskjeden alpinfansen har ventet på. Aksel Lund Svindal tar en ny sesong.

Les også

Svindal har vært i tenkeboksen - nå har han bestemt seg

Men samme dag skadet han hånden på trening, og lørdag la han ut et bilde fra sykesengen.

– Jeg hadde en liten krasj på torsdag. Fikk en liten håndskade, men det var litt mer komplisert enn jeg trodde. Så jeg bestemte meg for å operere i dag. Et lite hinder på veien, men det skal være mulig å konkurrere i nær framtid, skriver alpintstjernen på Instagram.

I samme innlegg spør han konkurrenten Felix Neureuther om hvordan det går med hånden hans. Også han la i går ut et bilde hvor han fikk behandling for et brudd i tommelen.

Small crash on Thursday. Small hand injury, but a little more complicated than what I thought. So decided to have surgery today. A small bump in the road, an racing should still be very possible in the near future.👍👍 @felix_neureuther how's your hand doing? 😀
Les også

Disse tre grepene skal redde Svindals karriere

Det er ikke snakk om et brudd for Svindal, men han klarte ikke å holde i staven etter krasjen, og måtte teipe fast staven til hånden.

– Selv om jeg staker litt dårligere, taper jeg ikke så mye på start, så det er et alternativ som fungerer veldig bra, sa han til NRK i går.

Sportssjef Claus Ryste sier til VG at operasjonen gikk bra, men at de vet mer om Svindal vil stille til start i Lake Louise litt senere. Svindal skal etter planen sesongåpne i utforen i Canada neste helg.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Aksel Lund Svindal
  2. Alpint