Vipers – Tertnes 23-29:

Tertnes har reist til Sørlandet med 12 spillere. Det er så mange Tertnes-trener Tore Johannessen rår over for tiden.

– I tillegg kan vi hente tre spillere fra Viking, i forbindelse med den samarbeidsavtalen vi har med dem, sier Johannessen.

Han er rimelig godt fornøyd med treningskampen i Kristiansand.

– Det var en vel gjennomført kamp, ut ifra hva vi kan forlange på denne tiden av året. Det var litt halvveis i starten, men de siste 20 minuttene viste vi at vi er godt trent. Da kunne vi kjøre kontringer på dem og avgjøre kampen, sier Johannessen.

Frem til midtveis i omgangen var det helt jevnt på lystavlen.

Treneren er spesielt fornøyd med det som skjedde bakover på banen. 23 baklengsmål er absolutt godkjent.

– Forsvaret og målvaktsspillet var veldig bra. Når det gjelder angrepsspillet, har Linn Gossé vært god her nede. I dag var Stine Lund Andreassen også god, sier Johannessen. Han trekker også frem keeper Marie Davidsen, som til daglig spiller i Viking.

– Hun var veldig bra i dag. Spilte en omgang og klarte seg veldig godt, sier Johannessen.

Han forteller om et Tertnes-lag i bra rute, når vi skriver 22. august.

– Det ser veldig bra ut. Vi trener mye, og tåler treningen. Når vi er så få spillere, må vi ta vare på de vi har. Det gjør vi med å trene mer variert enn vi har gjort før, slik at vi unngår den skadesmellen vi gikk på i fjor. Vi gjør ikke noe vi ikke har gjort før, men vi varierer mer, slik at det blir færre økter på parketten, sier Johannessen.

Tertnes skulle nå ha reist til Göteborg og spilt turnering, men den er blitt avlyst. Derfor reiser de hjem med kveldsflyet onsdag og spiller mot lokale lag den nærmeste tiden.