Robert Lewandowski avgjorde Polens oppgjør mot Irland med en knallhard stupheading tre minutter før pause. Bayern München-spissen har vært i utrolig form de siste ukene og scoret på bestilling.

Et innlegg fra høyre fant Lewandowski rundt straffemerket, og spissen avsluttet med en heading som laget kremmerhus i nettet bak Darren Randolph.

Fra før hadde Grzegorz Krychowiak gitt Polen ledelsen med et flott skudd fra utenfor sekstenmeteren, men bare et par minutter senere utlignet Stoke-spiller Jonathan Walters fra straffemerket.

Forseelsen så ut til å ha skjedd utenfor straffefeltet, men det var en svært vanskelig situasjon for dommerne.

Tysk seier

I annen omgang kjempet Irland desperat for utligningen som ville gi laget direkte EM-billett på innbyrdes oppgjør framfor Polen, men uten å lykkes.

I Tyskland sikret derimot den regjerende verdensmesteren gruppeseieren med 2-1-seier mot Georgia. Thomas Müller ga tyskerne ledelsen på straffe fem minutter etter pause, men Jaba Kankava utlignet like etter.

GLEDE: Max Kruse (til høyre) og Karim Bellarabi feirer førstnevntes tyske 2-1-scoring mot Georgia søndag kveld. Foto: AP Photo/Michael Sohn

Max Kruse avgjorde for hjemmelaget ti minutter før slutt. Georgia hadde flere store sjanser til å få sin andre scoring for kvelden, men Manuel Neuer sto stødig i det tyske buret.I kampen mellom Skottland og Gibraltar vant skottene med hele 6-0. Sunderland-spissen Steven Fletcher ble dagens mann med tre mål.

Tidlig Giroud-dobbel avgjorde for Frankrike

Arsenal-spissen Olivier Giroud scoret to ganger før ti minutter var spilt og sikret fransk 2-0-seier over Danmark søndag.

Girouds scoringer så lenge ut til å bli de to eneste i søndagens privatlandskamp i Parken i København. På overtid sørget imidlertid Erik Sviatchenko for et dansk trøstemål.

Manchester United-spissen Anthony Martial gjorde forarbeidet da Giroud ordnet 1-0 etter fire minutters spill. Franskmannens avslutning var ikke den beste, men ballen snek seg likevel under Danmarks keeper Kasper Schmeichel.

To minutter etter ledermålet fikk Giroud to sjanser etter at nevnte Schmeichel måtte gi retur på den første avslutningen. Dermed sto det 2-0. (NTB/Aftenposten)