TRONDHEIM (adressa.no): — Vi spiller ikke noe særlig bra i dag, selv om vi vinner fortjent. Vi tar tre poeng på en dårlig dag og det er det viktigste, sier Lustig.

Uvant posisjon

Jönsson brukte Lustig på høyrekant i kveldens kamp. Svensken var ikke helt fornøyd med måten han fremsto i den nye posisjonen.

- Det var litt uvant. Jeg følte at jeg var overalt og samtidig ingen steder, men det er artig å få prøve seg i en ny posisjon , forteller Lustig.

Vi følger Rosenborg:

I Pricas fravær fikk Lustig muligheten fra straffemerket og den satte han iskaldt i mål.

— Det var avklart på forhånd at jeg skulle ta straffen. Jeg har tatt noen straffer for Rosenborg i Europacupen så det var ikke første gang.

VIDEO: Jönsson etter kampen:

Jönsson: — Vi har spilt dårlig i det siste

- Må heve prestasjonene

Rosenborg-trener Jan Jönsson var fornøyd med at laget holdt nullen og tok tre viktige poeng i kampen om sølvet, men var ikke fornøyd med prestasjonen bak resultatet.

— Vi må heve prestasjonene om vi skal slå Brann i helgen. Vi kan ta med oss at vi holdt nullen.

Foran dagens kamp måtte Jönsson gjøre uvanlig mange endringer i startoppstillingen. Han følte han traff ganske bra på rotasjonen.

— Lustig spilte en bra kamp på kanten og Bakenga spilte en meget god kamp og var helt avgjørende for oss i dag, oppsummerer svensken.

VIDEO: Bakenga om kampen:

Bakenga: — Jeg bruker «L1» ganske mye