Statistikksenter Eliteserien:

En kort drill sammen med Vadim Demidov. En "high five" med Nils Arne Eggen.

Dermed er Simen Wangberg klar for sin første kamp fra start denne sesongen.

For under fredagens formasjonsøkt tydet alt på at Wangberg går inn i elleveren som møter Molde om to dager på Lerkendal. Det gjør han sammen med en rekke "nye" fjes i forhold til dem som møtte FCK tirsdag kveld:

— Roar Strand går inn for en hvilende Mikael Lustig på høyrebacken.

— Wangberg erstatter Kris Stadsgaard, som spares til onsdag.

— Fredrik Winsnes er tilbake på midtbanen, hvor han erstatter Rade Prica. Det betyr at Markus Henriksen får den framskutte rollen, mens Steffen Iversen flyttes opp som midtspiss.

— Morten Moldskred er tilbake på topp i stedet for Trond Olsen.

- Steffen repareres raskere

Alt sammen "energibesparende" tiltak i forhold til det som venter i Parken om fem dager.

- Vi stiller et slagkraftig lag. Men det var viktig å la noen hvile, nå. Det har vært mange kamper, sa Nils Arne Eggen etterpå.

Steffen Iversen ble omtalt som utslitt etter FCK-kampen, men starter likevel på topp. I stedet får Rade Prica hvile.

— Det handler om at Steffen "repareres" raskere enn Rade, sier Eggen, og tenker på at Iversen sliter med såre akilleser - og ikke har en konkret skadesituasjon.

Økta var ellers preget av spill på halv bane syv mot syv, hvor en rekke av rekruttene var med.

Ren kyllingrekke på benken

Er det reservepreget på banen, er det rene juniortilstandene på benken mot Molde. Erik Bråthen, Alejandro Lago og Trond Olsen blir med, ellers er det tenåringer: Mushaga Bakenga, Fredrik Midtsjø, Osei Oviasu og Pål André Helland. For Oviasu og Midtsjø er det første gang de er med i seriesammenheng.

Slik starter etter alt å dømme RBK mot Molde: Daniel Örlund - Roar Strand, Simen Wangberg, Vadim Demidov, Mikael Dorsin - Anthony Annan - Fredrik Winsnes, Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred - Morten Moldskred, Steffen Iversen.