Washington Capitals – New York Rangers 5-2

Rangers hadde suksess med 3-2-seier over Philadelphia Flyers i den første kampen spillernes mødre var invitert av klubben til å overvære. I hovedstaden Washington gikk det derimot tyngre.

Riktig nok tok Rangers ledelsen halvveis i den første perioden, men det var eneste gang laget ledet. Mats Zuccarello var tredje sist på pucken som Chris Kreider vippet i mål fra Ryan McDonaghs skudd.

Anita Zuccarello mottok prisen for sønnen, ishockeyspiller Mats Zuccarello-Aasen, som vant "Årets lagspiller" under Idrettsgallaen 2014. Foto: NTB scanpix

Justin Williams herjetCapitals slo nådeløst tilbake og snudde kampen med to scoringer i overtall. Alex Ovetsjkin og Marcus Johansson scoret hvert sitt mål, før resten av kvelden tilhørte Justin Williams.

Snaut halvveis i annen periode scoret Williams sitt første mål for kvelden og ordnet 3-1. Kreider reduserte på tampen av perioden, men i sluttperioden fullførte Williams 5-2-seieren med sitt andre hattrick i karrieren. Det siste målet satte han i åpent bur etter at Rangers hadde tatt ut keeper Antti Raanta i jakten på en ny redusering.

Seier og tap annenhver kamp

Zuccarello var på isen ved tre av Capitals' baklengsmål søndag. Han spilte 14.18 minutter og noterte tre skudd på mål.

Rangers-spillernes mødre er invitert til to kamper som en ny vri av en gammel tradisjon der klubben inviterer fedrene til kamp.

Med seieren økte Washington Capitals ledelsen i Metropolitan Division i NHLs østre avdeling. Laget har 71 poeng, mens Rangers ligger på tredjeplass i divisjonen med 53 poeng.

Rangers startet sesongen forrykende, men av de siste ti kampene har laget vunnet og tapt annehver. (©NTB)