Det tok sin tid, men når Hødd først fikk hull på byllen mot Follo var det ikke tvil om hvor poengene kom til å ende. Scoringer fra Fredrik Aursnes og Eirik Ulland Andersen sikret tre viktige poeng, og dermed sikret Hødd seg en plass i kvaliken skulle det ikke bli direkte opprykk.

— Det er veldig deilig å ha sikret kvalikplassen, men det er jo ikke noen hemmelighet at vi går for 2.plassen nå, sier venstreback Victor Grodås til smp.no.

Spenning i toppen

Det gjenstår kun én serierunde i årets førstedivisjon. Kontrastene fra fjorårets nedrykksdrama er store, for nå handler det om opprykk til Norges øverste liga. Ett poeng skiller Stabæk og Hødd, med HamKam luskende like bak. Guttene fra Nadderud tar i mot seriemester Bodø/Glimt, mens blåtrøyene fra Ulsteinvik tar turen til Mjøndalen.

— Er Glimt på sitt beste så vinner de mot Stabæk, men alt kan skje i førstedivisjon. Vi får bare fokusere på å vinne borte mot Mjøndalen. Det er en av de tøffeste bortekampene i sesongen, men ingenting er avgjort, sier Grodås.

Et problem for Lars Arne Nilsen er han må klare seg uten Fredrik Aurnses og Erik Sandal som begge må sone karantene i siste serierunde. Det tror ikke Grodås blir utslagsgivende.

— De er uten tvil meget gode spillere, men vi har folk i bakhånd som kommer til å fylle de rollene godt, forsikrer venstrebacken.

Tung gressmatte

Etter et lengre skadeavbrekk er Grodås tilbake på banen, selv om det etter hvert ble meget tungt ute på gressmatta på Høddvoll.

— Jeg har jo vært ute lenge, men i dag var matta tung. Jeg fikk kramper i leggene og da måtte jeg bare gi meg, sier Grodås som kunne se at Hødd hadde full kontroll etter 1-0. — Follo ble slitne utover kampen, og da har vi full kontroll og vinner fortjent, oppsummerer venstrebacken.

VI FULGTE KAMPEN: