MOLDE (Rbnett): UEFAs regelverk legger klare begrensninger for markeringer under kamper i Europa League. Dersom Molde ikke går videre etter kveldens andre 16-delsfinale må derfor hyllesten av Daniel Berg Hestad vente til kampen er slutt.

-Det er UEFA sin politikk som gjelder og vi må forholde oss til de gjeldende reglene. Det skjer ikke noe før kampen eller i pausen, men det blir en offisiell markering like etter at kampen er over. Klubben ønsker selvfølgelig å takke av Daniel på en verdig måte. Vi oppfordrer publikum til å bli igjen noen ekstra minutter på stadion, sier mediesjef Per Lianes i Molde Fotballklubb.

Dersom Molde blir slått ut, avslutter Daniel Berg Hestad sin eventyrlige karriere med sin Molde-kamp nummer 900 i kveld.

0-3-tapet i bortekampen gjør at billettsalget har gått treigere enn MFK håpet på forhånd. Klokka 14 torsdag var det solgt 7125 billetter.

— Kapasiteten nå er drøyt 11.000, så det er fortsatt god plass på tribunene. Vi har cirka 3000 ledige billetter, sier billettsjef Lars Outzen i Molde Fotball.

Klubben hadde håpet på 9000 tilskuere mot Sevilla. Nå er målet at 8000 publikummere skal heie laget gjennom det som kan bli Moldes siste kamp i Europa på halvannet år. Neste mulighet er kvalifiseringskampene i juli 2017, dersom MFK oppnår en topplassering i årets eliteserie.