Tottenham har opplevd stor suksess denne sesongen, og mye av æren har gått til Mauricio Pochettino.

Selv om serietittelen røk tyder mye på at Tottenham ender på andreplass i Premier League denne sesongen. Det har gjort argentineren populær på White Hart Lane.

— Finnes ikke bedre sted å være

Dermed var det en gladmelding som kom fra Tottenham-leiren torsdag: Pochettino blir i klubben.

— Mauricio har tatt med en enorm moral til klubben vår. Han har bygget en stall med unge og rutinerte spillere, og vi har fått se fotball på høyeste nivå, sier styreformann i Tottenham, Daniel Levy, til klubbens nettside.

Pochettino selv er godt fornøyd med å ha skrevet under ny kontrakt.

— Jeg kunne ikke vært mer glad. Det var en enkel avgjørelse for meg og støtteapparatet, fordi vi føler oss sterkt ønsket av alle her. Det finnes ikke et bedre sted å være nå, sier Pochettino.

Martinez ferdig i Everton?

Det var mange Tottenham-supportere som var noe skeptisk da de så bilde av suksesstreneren sammen med Sir Alex Ferguson ute på lunsj. Pochettino har tidligere vært linket til Manchester United, men satte en stopper for de spekulasjonene med å signere ny kontrakt med Tottenham.

Samtidig som Tottenham-fansen har fått viljen sin, kan mye tyde på at Everton-supporterne får sin. Ifølge Richard Buxton, som følge Liverpool og Everton tett, skal ikke Roberto Martinez ha vært på treningsfeltet torsdag.

— Ting tyder mer og mer på at han forlater klubben i dag, skriver Buxton på Twitter om Everton-manageren.