Allerede har Ryan Giggs skrevet seg inn i alt av statistikker og har en plass i Manchester Uniteds historie til evig tid.

Han har spilt over 950 kamper for Manchester United, 64 for Wales og fire for Storbritannia.

Og enda mer kan det være i vente fra mannen som ligadebuterte i mars 1991. 1000 United-kamper kan være innen rekkevidde.

Selv hevder han overfor Sky Sports ikke å tenke spesielt på akkurat den milepælen.

— Helt ærlig, jeg vet ikke. Det er ikke noe jeg har tenkt seriøst på. Hvis det skjer, supert, men hvis ikke kommer jeg ikke til å furte. Hvis jeg spiller bra og trives, så fortsetter jeg, sier waliseren som har bodd i Manchester nesten hele sitt liv.

Syntes Bruce (33) var antikk

I anledning 40-årsdagen denne uka, så blir alderen hans et tema i gangene på Carrington.

Giggs husker hvor gammel han som tenåring selv syntes at Steve Bruce og Bryan Robson med sine 33-34 år var.

— Man tenkte at det var eldgammelt, så jeg vet ikke helt hva de unge i dag tenker om meg, humrer legenden med draktnummer 11. ## Neville tror det er mulig

Phil Neville var i sin tid lagkamerat med Giggs, men tross at han er født i 1977 mot Giggs' 1973, så har han lagt vekk skoene selv.

I dag er Neville trener i Manchester United, og han ser ikke bort fra at Giggs holder ut en stund til. En ny kontrakt til veteranen er det ingen som vil utelukke.

— Han er et fantastisk menneske og jeg kan se ham spille til han er 41 fordi han tar vare på seg selv. For å fortsette i klubben må han fortsette å levere på samme nivå, men hvis det er noen som kan gjøre det, så er det Ryan Giggs, sier Neville.