Ronny Deila er populær blant fansen etter lørdagens 2-0-seier over Hamilton.

Like poppis er ikke nordmannen hos Dundee United-manager Jackie McNamara, som går til angrep mot Deila etter signeringen av Gary Mackay-Steven.

Fredag annonserte Celtic at de har skrevet kontrakt med 24-åringen, som blir Celtic-spiller når kontrakten hans med Dundee United går ut kommende sommer. Det som får McNamara til å tenne på alle plugger er at Deila i all åpenhet snakket om at han ønsket å hente Mackay-Steven i januarvinduet.

Uskreven regel

McNamara mener ifølge Daily Record at Deila brøt den uskrevne regelen blant managere om at man ikke snakker åpenlyst om andre lags spillere som er under kontrakt.

Celtic var ikke villig til å betale 250.000 pund for spilleren nå, og dermed kommer han først til Celtic i sommer.

— For min egen del foretrekker jeg å snakke om andre lags spillere i det skjulte, og ikke åpent. Jeg er ikke komfortabel med det. Deila har åpenbart sin egen måte å gjøre det på, men det som skjedde denne uken var ikke bra for vår klubb eller våre fans, sier McNamara ifølge Daily Record.

- En tøff kamp

Ronny Deila tenkte nok ikke så veldig mye på irritasjonen lørdag. Nordmannens lag tok tre svært viktige poeng i kampen om ligagullet da Hamilton ble slått 2-0. Adam Matthews og Liam Henderson scoret i hver sin omgang, noe som holdt til seier mot overraskelseslaget Hamilton.

– Dette var en tøff kamp, og det er lett å skjønne at Hamilton har tatt så mange poeng, sa Deila etter kampen.

Med tre poeng har Celtic fremdeles sjansen til å ta over tabelledelsen dersom de vinner minst én av hengekampene. Med to kamper til gode er de to poeng bak serieleder Aberdeen. Aberdeen hadde sjansen til å beholde forspranget, men klarte bare 3-3 hjemme mot Dundee.

Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic.