• Stem nederst i saken!

Casper Ruud lot frisøren gå bananas med blekemidlene. Da fikk han høre det.

Onsdag møtte han medier og andre verdensmestere på sponsortreff i Oslo. Den mørkhårede tennisspilleren med et talent utenom det vanlige er ikke like høy og mørk lenger. Høy og lys spiste han lunsj med Martin Johnsrud Sundby, Magnus Carlsen og Therese Johaug.

Casper Ruud med hårfargen han hadde før frisøren i Miami skred til verket. Foto: Dan P. Neegaard

Han innrømmer gjerne at forvandlingen fra mørkhåret til ekstremt blond har vekket oppsikt. Han liker det selv, men lar gjerne folket bestemme om han fortsatt skal dunke tennisballer med lyst hår.Han kan fortelle at det ikke er snakk om noe veddemål som ligger bak forvandlingen.

Mer om det største tennistalentet Norge har sett på veldig mange år:

Skjedde i Miami

— Jeg hadde spilt en turnering i Miami. Jeg tapte og dagen etter ruslet vi en tur i Miami Beach. Litt oppe i gatene fikk jeg øye på en kul hårsalong hvor de hadde litt sånne «speisa» ting. Så da tenkte jeg: Hvorfor ikke?

Tennisspilleren Casper Ruud (blondt hår) møtte pressen sammen med Therese Johaug, Magnus Carlsen og Martin Johnsrud Sundby og Bocuse d'Or-vinner Ørjan Johannessen i forbindelse med et sponsorarrangement onsdag. Foto: Stein J. Bjørge

Han forteller om forskjellige reaksjoner på forvandlingen.— Jeg har fått tyn hos noen, men mange positive tilbakemeldinger også.

- Skal du beholde dette blond-blonde håret slik?

— Jeg vet ikke om folk synes jeg burde det.

- Skal vi invitere til avstemming om hårfargen?

— Ja det kan vi godt gjøre.

Selv er han blitt mer og mer fornøyd med håret sitt slikt det er. Uansett går det ikke ut over tennisen.

— Selv synes jeg det er ganske kult. Det ble egentlig bedre enn jeg hadde trodd. Ganske vilt, men greit, sier han og gliser.

  • Mer om Casper Ruud her:

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor en svensk langrennsløper får hederlig omtale, Kjetil Rekdal kritiseres og du får høre om Panama-avsløringene: