— Alle tap svir. Vi hater å tape, sier Kåre Ingebrigtsen etter tapet i Drammen.

Et poeng på de tre siste seriekampene, to tap på rad. Det er svært uvant kost for et Rosenborg som dermed ikke helt makter å fullføre sesongen med stil.

— Vi blir hardt straffet

Det tar treneren ansvaret for.

Hardt straffet: Bruttern mener RBK kunne ødelagt kampen før pause. Nå tar han ansvaret for tapet. Foto: Scanpix

— Det er mitt ansvar å få ut det beste av spillerne. I dag lyktes jeg ikke helt med det. Vi har noen prosenter igjen som vi kan ta frem. Nå har vi igjen to kamper i år, og vi må vi sette en stopper for tapene. I dag gjør det vondt fordi vi hadde store muligheter, spesielt i første omgang, som vi burde scoret på. I stedet blir vi hardt straffet av Strømsgodset som var mye bedre enn oss på det viktigste i fotball - å score mål, sier Ingebrigtsen.Rosenborg-treneren mener laget hans kunne ødelagt kampen etter første omgang.

— Men vi er ikke gode nok. Vi er for lite beslutsomme og for lite presise når vi kommer rundt. Vi skaper for lite ut av det spillemessige overtaket, sier han.

Tynn suppe

Pål André Helland regelrett slakter lagets innsats i den skuffende andreomgangen i Drammen.

— Jeg vet da farsken hva som skjer i andreomgangen. Det er tynn suppe. Det går alt for tregt, vi er alt for omstendelige, og vi spiller ikke på styrkene til hverandre. Vi tar feil valg hele veien. Det er skremmende, sier han.

(Krever innlogging)

Krever seier mot Glimt

RBK-vingen er klar på at det skal bety noe ekstra hver gang spillerne tar på seg Rosenborg-drakten, men karakteriserer innsatsen i Drammen som «skrekk og gru». Nå må tapsrekken stoppe mot Glimt på søndag.

— Vi kan ikke avslutte med tre tap i serien. Og vi kan nesten ikke ta imot gullmedaljene neste søndag uten å slå Glimt først. Det vil være et voldsomt antiklimaks, og gi en følelse av at vi ikke fortjener gullet, sier han.