MOLDE (Rbnett): Daniel Berg Hestad har rivalisert med Rosenborg i mer enn 20 år. Molde-kapteinen synes det er rart at Rosenborg-spillerne synger at de «hater Molde by» når de skal feire sitt eget gull.

-Jeg har hørt dette mange ganger før. At RBK-supporterne synger denne sangen er ikke noe nytt. Men jeg må si jeg synes det er veldig barnslig at spillerne til Rosenborg fyrer opp supporterne på denne måten. Det er mye verre enn at RBK-fansen starter sangen, sier Berg Hestad til Rbnett.

Fikk du med deg Molde-sjefens reaksjon? — Fullstendig tragisk.

- Unge gutter som blir lett påvirket

Han ble verken forbannet eller sjokkert da han fikk se videoen fra Rosenborgs gullfest mandag formiddag.

— Jeg har aldri opplevd at spillerne har sunget denne sangen, men jeg er ikke overrasket. De burde holdt seg for gode for dette. De har sikkert blitt fyrt opp av hverandre under feiringa. Dette er unge gutter som blir lett påvirket, sier 40-åringen og smiler.

- Kunne dette skjedd hvis Molde hadde blitt seriemester?

— Nei, det tror jeg ikke. Alle kan si noe uheldig i en sånn setting, men jeg tror ikke vi kunne sunget slik som et lag som feiret vårt eget gull. Hvis du snur på det, og ser for deg Molde-spillere som roper at de hater Trondheim by, så ser du hvor dumt det blir. Dette er rett og slett barnslig. De burde heller heve seg over dette og feire seg selv, sier Daniel Berg Hestad.

Verken manager Ole Gunnar Solskjær eller administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen ønsker å kommentere episoden overfor Rbnett.

Se ropene hele Fotball-Norge snakker om her: