Det vil seg ikke for Ørjan Håskjold Nyland og Ingolstadt denne sesongen. Det vil seg ikke for Ørjan Håskjold Nyland og Ingolstadt denne sesongen. Foto: NTB Scanpix

Mer motgang for Nyland: - Ingen god følelse

Ørjan Håskjold Nyland er uten seirer etter 12 ligakamper i Ingolstadt-målet.

Lørdag ble det 1-2-tap for Hoffenheim i tysk Bundesliga. Dermed står Ingolstadt fortsatt med kun ett poeng når seks serieomganger er spilt av inneværende sesong. Bak seg på tabellen har Nyland og lagkameratene kun poengløse Hamburg.

Nyland voktet igjen målet for Ingolstadt lørdag – hans 12. kamp mellom stengene for den tyske toppserieklubben. Så langt har ikke nordmannen kunnet bokføre en ligaseier.

– Det er ingen god følelse, men i denne kampen fortjente vi ikke mer, sa Nyland etter lørdagens kamp.

Forrige sesong måtte han finne seg i å være andrevalg på keeperplassen bak Ramazan Özcan. Dermed ble det mye tid på benken. Seks ligakamper ble til slutt fasiten.

Denne sesongen har Nyland endelige trenerens fulle tillit, men etter seks kamper har det altså fortsatt ikke blitt noen seier. At Ingolstadt fortsatt har til gode å ta tre poeng i ligaen med ham på banen, bryr ikke nordmannen seg all verden om.

– Nei, den rekka tenker jeg ikke så mye på. Jeg er kun opptatt av den neste kampen, og hvordan vi endelig kan få poeng der, sier han.

Trener Markus Kauczinski understreket nylig at Nyland har hans fulle tillit, men påpekte samtidig at klubbens danske andrekeeper Martin Hansen kan være et alternativ for framtiden.

(©NTB)