KUNST: Når du hamrer inn et kunstverk av en scoring mot Real Madrid, bare sekunder etter at du kom inn som innbytter, blir du akkurat så glad som dette. Ibai Gomez knallet ballen i mål via stolpen. KUNST: Når du hamrer inn et kunstverk av en scoring mot Real Madrid, bare sekunder etter at du kom inn som innbytter, blir du akkurat så glad som dette. Ibai Gomez knallet ballen i mål via stolpen. Foto: Vincent West, Reuters

Drømmemål da Ronaldo så rødt

Ibai Gomez scoret med sitt første spark og Cristiano Ronaldo måtte tidlig i dusjen i en høydramatisk kveldskamp i Bilbao.

Det var etter vertenes utligning til 1-1 at Ronaldo dyttet til Carlos Gurpegui i ansiktet. Han var også i krangling med hjemmelagets Ander Iturraspe.

Real Madrid synes å sikre seg sin sjette strake seier, og å innta annenplassen på tabellen bak byrival Atlético Madrid, da Jese sendte hovedstadslaget i ledelsen etter 65 minutter.

Men Bilbao-innbytter Ibai Gómez reddet ett poeng for hjemmelaget med et fantastisk langskudd og dermed forblir Real på tredjeplassen a poeng med tabelltoer Barcelona. De to lagene har tre poeng opp til den nye serielederen Atletico.

(©NTB)