Espanyol holder koken i jakten på europacupplass. Lørdag sikret laget en komfortabel 4-1-seier over Vadim Demidov og Real Sociedad.

Demidov har fått skryt etter to seirer på rad uten baklengs, men mot Espanyol stokket det seg defensivt for baskerne. Nordmannens forsvarskollega Dani Estrada åpnet målkontoen ved å sette ballen i eget nett like før pause.

Estrada gjorde det godt igjen ved å utligne tre minutter senere, men etter pause satte hjemmelaget inn et ekstra gir. Sergio Garcia gjorde 2-1 på pent vis etter 54 minutter, før José Callejon og Javi Marquez med sine sene scoringer gjorde kvelden helsvart for Real Sociedad-keeper Claudio Bravo.

I Madrid fortsatte «lillebror» Atlético sin skuffende sesong med å spille 2-2 mot Sevilla. Bortelaget tok ledelsen to ganger, men scoringer av Koke og José Antonio Reyes gjorde at hjemmelaget fikk med seg ett poeng.

Bunnoppgjøret mellom Sporting Gijón og Zaragoza endte målløst, noe som holdt til at begge lagene akkurat klarte å snike seg over nedrykksstreken. Bare to poeng skiller fra 13.-plass til nedrykksposisjon i den jevne bunnstriden i Spania. (©NTB)