TRONDHEIM (adressa.no) : Hege Leirfall Ingebrigtsen er NFF-visepresidenten som snakket Yngve Hallén og Sondre Kåfjord midt i mot, og også valgte å gi seg da Hallén fikk fortsette.

Hun er lærer— og trenerutdannet, har vært lærer for både Anders Konradsen og Stefan Johansen på videregående, og har selv spilt for Innstrandens - i følge seg selv uten å være den store stjernen.

Leirfall Ingebrigtsen er også kona til RBK-trener Kåre Ingebrigtsen. Og vet dermed svært godt hvordan det er å være i hus med Bruttern etter seier – og etter tap.

Slik blir Bruttern på kampdag

I denne utgaven av Rasmus&Saga snakker hun om hvordan Bruttern er i medgang, slik det har vært mye av i Rosenborg-tida, og også i motgang – som da han fikk sparken i Bodø/Glimt. Hun forklarer også hvordan de to diskuterer på hjemmebane, da særlig om ledelse.

— Og hva gjør egentlig Bruttern når han er i dårlig humør?

Diskriminering og penisforlenger

Videre prater Leirfall Ingebrigtsen om tida si i NFF, hvor hun flere ganger måtte tåle kjønnsdiskriminering på utenlandsreiser.

Rasmus&Saga tar denne uken også for seg EM-vrakingen av Holmar Örn Eyjolfsson, comebacket til Mikael Dorsin og – sånn litt på siden – penisforlengeren av en bil Rasmus har gått til anskaffelse av.

Slik lytter du:

Vil du høre «Rasmus&Saga» på din datamaskin, kan du gjøre det ved å klikke på denne.

Du kan også lytte og abonnere på podkasten «Rasmus&Saga» via mobil eller iPad i iTunes.

Eller du kan høre på sendingen i vinduet øverst i artikkelen!