Goran Pandev var førstemann til å få nettsus på San Paolo. Etter fire minutter satte vertene inn en giftig kontring, og Pandev avsluttet kaldt forbi Livorno-keeperen.

Napoli manglet spillere som Gonzalo Higuaín, Christian Maggio og Raúl Albiol på grunn av skader, men det hemmet ikke Rafael Benítez' lag nevneverdig søndag.

Gökhan Inler doblet ledelsen med et langskudd i det 26. minutt, mens sommerkjøpet José Callejón la på til 3-0 tidlig i annen omgang.

Livorno hadde et par farlige sjanser i kampen, blant annet et skudd i tverrliggeren før pause. Likevel vant Napoli til slutt fortjent. Marek Hamsik scoret hjemmelagets fjerde mål sju minutter før slutt.

Dermed slo Napoli raskt tilbake etter en svak opptreden (0-2-tap) mot Arsenal i mesterligaen.

I serien har klubben bare avgitt to poeng etter sju serierunder. Roma topper tabellen med full pott. Lørdag vant hovedstadslaget 3-0 borte mot Inter.

Senere søndag tar tittelforsvarer Juventus imot hardt pressede Milan til storkamp. Også Lazio og Fiorentina møtes til sen kveldskamp. (©NTB)

FAKTA SØNDAG

Bologna – Hellas Verona 1-4 (0-2)

Mål: 0-1 Fabrizio Cacciatore (22), 0-2 Juan Iturbe (29), 1-2 Alessandro Diamanti (str. 52), 1-3 Luca Toni (56), 1-4 Jorginho (90).

20.000 tilskuere.

Catania – Genoa 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Pablo Barrientos (59), 1-1 Nicola Legrottaglie (selvmål 87).

14.000 tilskuere.

Napoli – Livorno 4-0 (2-0)

Mål: 1-0 Goran Pandev (4), 2-0 Gökhan Inler (26), 3-0 José Callejón (54), 4-0 Marek Hamsik (83).

41.000 tilskuere.

Parma – Sassuolo 3-1 (1-1)

Mål: 1-0 Raffaele Palladino (32), 1-1 Domenico Berardi (str. 45), 2-1 Aleandro Rosi (70), 3-1 Antonio Cassano (76).

12.000 tilskuere.

Rødt kort: Antonio Mirante (45), Parma, Francesco Magnanelli (88), Sassuolo.

Sampdoria – Torino 2-2 (1-0)

Mål: 1-0 Gianluca Sansone (41), 1-1 Ciro Immobile (66), 1-2 Alessio Cerci (str. 76), 2-2 Eder (str. 90).