MOLDE (Rbnett): Singh har tidligere spilt kvalifisering til europacup, både med Feyenoord og Vålerenga, men har aldri vært nærmere enn han og MFK er nå. Greier de å slå ukrainske Zorya i kveld, gjenstår bare ett hinder før et eventuelt gruppespill i Europa League. Singh har selvsagt mer enn lyst til å komme dit.

– Ja, selvfølgelig. Alle vil spille europacup. Det er utrolig morsomt, og er et stort mål for alle oss i Molde FK, forteller midtbanespilleren.

Fikk hvile sist

23-åringen har vært en av MFKs beste spillere denne sesongen, og har spilt i samtlige eliteseriekamper, bortsett fra kampen mot Start sist helg. Da måtte han stå over på grunn av det gule kortet han fikk mot Rosenborg. Det betyr at han har fått en kamps hvile, noe som kan komme godt med i det tette kampprogrammet MFK er inne i. Singh tror likevel det ikke har veldig stor betydning.

– Det blir som om vi skulle spilt én kamp i uka, så det har ikke blitt noe stor pause. Men det skal bli bra uansett, mener han.

Singh starter sannsynligvis på MFKs midtbane i kveld, når de tar imot Zorya Luhansk til returoppgjør i tredje kvalifiseringsrunde til Europa League. Første kamp endte 1-1 etter Sander Svendsens sene utlikning. Singh tror også denne kampen blir jevn.

– De er et kontringssterkt lag med gode individuelle spillere. Det blir en tøff kamp, men vi får bare spille sånn som vi vanligvis gjør, og ligge godt defensivt, sier han.

– En del å gå på

Singh kom til MFK fra Feyenoord foran denne sesongen. Der slet han mest benken, og trengte å få fart på karrieren sin igjen. I Molde har han igjen vist hva som bor i ham, men midtbanespilleren mener publikum ennå ikke har sett det beste av ham.

– Det har gått greit hittil, men jeg har fortsatt en del å gå på. Det blir bare bedre og bedre, mener Singh.

Det lover godt foran en høst som kan bli svært innholdsrik for MFK. I beste fall kan klubben ende opp med både cup— og seriegull, i tillegg til spill i Europa League.

– Det er fortsatt langt igjen, men vi må bare kjøre på sånn som vi har gjort til nå. Da tror jeg det kan bli veldig bra, mener Singh.

Utenlandsambisjoner

Han har allerede et mindre vellykket utenlandsopphold, men håper at godt spill i MFK kan gi ham nye sjanser i en større liga.

– Det er selvfølgelig en ambisjon, men jeg prøver bare å tenke på her jeg er nå. Vi har et veldig bra Molde-lag nå, så det blir viktig å bare jobbe på hver eneste trening og være nøye, forteller Oslo-gutten.

Om ikke mange ukene skal Per-Mathias Høgmo ta landslagstroppen til kampene mot De forente arabiske emirater, England og Italia. Singh har gjort sine saker bra i år, og håper det kan være plass til han der.

– Alle vil være med på landslaget, men jeg vil at mine prestasjoner skal prate for seg sjøl, sier Singh om mulighetene for landslagsspill.