Magnus Moan gikk inn til en forrykende seier i Granåsentorsdag. Nå er han klar for Holmenkollen lørdag.

— Jeg gleder meg veldig til Holmenkollen. Det her har vært et godt utstillingsvindu for kombinertsporten, og for min egen del. Hoppingen i dag var bra og langrennsformen vet jeg er der. Nå er det viktig at jeg nullstiller og prøver å levere i det siste rennet for sesongen, sier Moan.

Tar MR over helgen

Moan har slitt med akillesen over flere år og ble igjen skadet i den denne sesongen. Han har selvbehandlet hælen gjennom hele sesongen med ultralyd, men når sesongen er over er det på tide å gjøre en ny vurdering.

— Rett etter Kollen skal jeg ta MR av hælen min. Jeg sliter fremdeles med et tretthetsbruddet, så får jeg ta en vurdering når jeg får resultatene, sier han.

Kroppen må holdes skadefri

Moan fyller 32 år i august og det har vært en påkjenning å være borte fra familien i så lang tid denne sesongen. Han sier det skal klaffe godt fremover om han skal klare å motivere seg for OL i Pyongyang.

— Jeg skal «lappe» sammen kroppen min og sørge for at jeg kan satse frem mot neste OL. Det er viktig at de neste årene blir skadefrie, for nivået blir bare høyrere og høyere. Det er ekstremt viktig at kroppen spiller på lag om jeg skal kunne gjøre jobben som kreves, sier han.