Moyes fikk bare beholde jobben på Old Trafford i 10 måneder etter at han overtok etter legenden Sir Alex Ferguson i 2013. Det til tross for at Moyes hadde signert en seksårig kontrakt.

Nå er Moyes sin etterfølger Louis van Gaal under knallhardt press. United hadde tapt fire strake kamper før 0-0-kampen mot Chelsea mandag. United røk også ut av Champions League.

Tar tid

Louis van Gaal på sidelinjen under mandagens kamp mot Chelsea på Old Trafford. Foto: NTB scanpix

Skulle det bli tap hjemme mot Swansea lørdag vil det virkelig bli hett om ørene på van Gaal. Men å sparke van Gaal etter så kort tid vil være en dårlig avgjørelse, mener Moyes.— Etter at Sir Alex gikk av visste jeg at det var en vanskelig oppgave å ta over. Det ville ta tid å bygge opp igjen laget. En skal også huske på at David Gill ga seg i klubben, sier Moyes.

Han maner til tålmodighet.

— Manchester United står for en langsiktighet når det gjelder managerne sine, de har alltid støttet managerne sine. Jeg håper at United holder på Louis van Gaal, han fortjener mer tid. Han har nettopp startet en prosess, og det tar tid før de nye spillerne finner seg til rette. United må ikke bli en klubb som stadig bytter manager, sier Moyes ifølge The Guardian.

Fikk sparken igjen

Moyes hadde vært i Everton i 11 år da han takket ja til å etterfølge Ferguson i United. Det endte med en kjempenedtur og sparken.

I november opplevde han igjen å få sparken, denne gang fra jobben i Real Sociedad.