Saint-Étienne, med Ole Selnæs og Alexander Søderlund, skal bryne seg på Zlatan Ibrahimovic og hans lagkamerater i Paris Saint-Germain i den franske cupens kvartfinale.

Det ble utfallet av trekningen torsdag kveld, rett etter at Marseille hadde tatt seg til kvartfinale som åttende og siste lag. 2-0-seieren borte mot Trelissac sørget for det.

Den skotske landslagsspissen Steven Fletcher spilte sin første kamp fra start for Marseille og markerte det med scoring og assist.

Han spilte fram Romain Alessandrini til ledermålet før han selv fastsatte resultatet mot hjemmelaget fra nivå fire.

Selnæs debuterte for Saint-Étienne da Troyes ble slått 2-1 etter ekstraomganger onsdag. Samme kveld scoret Ibrahimovic to ganger da den suverene serielederen PSG feide over Lyon med 3-0. * Søderlund bommet på straffe. Så rettet han opp med storspill

Saint-Étienne er på fjerdeplass i fransk 1. divisjon, men opp til serieleder Paris Saint-Germain er det hele 30 poeng. Laget må overgå seg selv om det skal bli semifinaleplass og håp om finale på Stade de France.

Marseille møter askeladden Granville fra nivå fem i kvartfinale 1. eller 2. mars. Øvrige kvartfinaler er Lorient — Ajaccio og Sochaux - Nantes.

(©NTB)