QUEENS PARK RANGERS — SHEFFIELD UNITED 0-3

QPR har en ufattelig svak cupstatistikk. London-klubben har kun vunnet to FA-cupkamper de siste 11 årene. Med søndagens tap har laget røket ut av tredje runde hele 46 ganger av 70 mulige kamper.

Sheffield United spiller til daglig på nivå tre i engelsk fotball. Forrige sesong overrasket 1.-divisjonsklubben ved å ta seg til FA-cupsemifinale. Også i år fikk Nigel Cloughs menn en pangstart på verdens eldste fotballturnering.

Marc McNulty ga «Blades» ledelsen etter 36 minutter. Han scoret fra kort hold etter en kontring. I annen omgang utnyttet Jamal Campbell-Ryce forsvarsfeil hos QPR og scoret i det 49. og 90. minutt.

Hangeland videre

Brede Hangeland kunne fra benken se at Crystal Palace kontrollert vant 4-0 borte mot Dover fra nivå seks. Dermed unngikk Alan Pardew en cupflause i sin debut som Palace-manager.

Scott Dann scoret London-lagets to første mål før pause, mens Dwight Gayle og Kevin Doyle gjorde hver sin scoring i annen omgang.

Patrick van Aanholt ble matchvinner da Sunderland slo Leeds 1-0 hjemme på Stadium of Lights. Den nederlandske forsvarsspilleren plasserte et lavt skudd i nettmaskene i det 33. minutt.

Resultatet var en reprise av den berømte FA-cupfinalen i 1973. (©NTB)