Brasilianerne spilte festfotball på kinesernes første nyttårsdag. Ricardo Oliveira scoret to ganger, mens Robinho, Lucio, Ronaldinho, Roberto Carlos og Alex fullførte målorgien.

Hongkong reduserte like før slutt. Det var bare halvfullt på tribunene, som har kapasitet til 40.000 tilskuere. Interessen for kampen falt kraftig da det ble klart at Ronaldo ikke kom til å være med. Billettsalget stoppet opp, og flere billettkjøpere forlangte pengene tilbake.

Et B-lag var det slett ikke Brasil mønstret, og Ronaldinho var i toppslag. Han scoret med en frekk lobb og viste fram utsøkte tekniske detaljer.

— Han er en vidunderlig spiller. Han kan gjøre spesielle pasninger, spesielle finter og spesielle mål. Alt han gjør har klasse, og det var derfor han ble kåret til verdens beste spiller i fjor, sa landslagssjef Carlos Alberto Parreira.

Den tradisjonsrike kinesiske nyttårsturneringen, som Norge vant i fjor etter å ha slått Sverige og Honduras, var i år redusert til en enkelt kamp mellom Hongkong og Brasil.