Fotball , 8. november 2006 , Kvalifisering til Tippeligaen , Odd - Bryne , Pelle Nilsson , Odd og Paul Oyoga , Bryne
Fotball , 8. november 2006 , Kvalifisering til Tippeligaen , Odd - Bryne 3-0,Rune Jarstein , Odd jubler Foto: Digitalsport

To scoringer av Tarjei Dale og én Olof Hviden-Watson-perle sørger for at skienslaget har mer enn et ben i toppdivisjonen også i 2007. Odd Grenland var det klart førende laget gjennom hele kampen, men det tok 50 minutter før den første nettkjenningen kom ved Tarjei Dale. Samme mann doblet ledelsen kvarteret senere, før Hviden-Watson satte punktum like før slutt med et nydelig frispark.

Lettet Sandstø

— Kjempedeilig å score mål igjen, sier Odd-trener Arne Sandstø etter kampen til TV2. Odd gjorde like mange mål i kveld som de hadde gjort i de åtte siste eliteseriekampene.

"Matchvinner" Dale var naturlig nok fornøyd med egen og lagets innsats. Han advarer telemarkingene mot å tro at plassen er sikret selv om grunnlaget er lagt.

— Ingen ting er avgjort. Vi må også bort dit og prestere.

God Holtan

Midlertidig Bryne-keeper Erik Holtan hadde en travel dag i målet. Odd-spissene kunne og burde scoret flere mål, men ble gang på gang nektet av sin tidligere lagkamerat.

— Jeg sitter igjen med blandede følelser fra en sånn kamp, sier keeperen, som fikk mye pepper fra Odd-fansen gjennom hele kampen.

— Kvaliken er ikke avgjort. Jeg skal prøve å gjøre en så god jobb som mulig i returkampen, så får jeg ønske det beste laget lykke til i eliteserien, sier Holtan diplomatisk.

Neste kamp spilles førstkommende lørdag.