Sju lokale fotballtalenter på landslag

Fire gutter og tre jenter fra Romsdal er med på Norges Fotballforbunds samlinger i februar.

Publisert: Publisert:

Mathias Fjørtoft Løvik (f.v.), Peder Hoel Lervik og Andreas Eikrem Myklebust. Foto: NFF

  • Trond Hustad

G17-landslagets trener Gunnar Halle har tatt ut troppen til årets La Manga-turnering. Molde Fotballklubbs Mathias Fjørtoft Løvik er en av 20 spillere i troppen. Venstrebacken er tatt ut sammen med utenlandsproffer som Mathias Bauer (Augsburg), Nicolai Skoglund (Sporting Lisboa), Oscar Bobb (Manchester City) og Leo Fuhr Hjelde (Celtic). Max Williamsen fra Kristiansund Ballklubb er også med i uttaket. Norge møter Kroatia (6/2), Polen (8/2) og Georgia (10/2).

Gutter fra Molde, Træff og Rival

NFF har også tatt ut troppene til årets talentleir i Sarpsborg i månedsskiftet januar-februar. Leiren arrangeres i samarbeid med Equinor. 50 av landets beste 15-åringer er plukket ut. Blant disse er det tre lokale spillere: Magnus Tomren Solheim (Træff), Peder Hoel Lervik (Molde) og Andreas Eikrem Myklebust (Rival).

Det er ingen spillere fra vårt område blant de 50 som er tatt ut i G16.

Hanna Andersen Mahle (t.v.) og Stine Nybø Brekken. Foto: NFF NORDMØRE OG ROMSDAL

Jenter fra Åndalsnes, Træff og Gossen

Jentene i de samme årsklassene er også samlet i Sarpsborg denne perioden. Her er tre romsdalinger med: Åndalsnes-jenta Stine Brekken, som nå representerer MFK, er tatt ut på J16-landslaget.

Tidligere Træff-spiller Sanna Andersen Mahle, som også har gått til MFK, er med på det såkalte skyggelandslaget i samme årsklasse.

Malene G. Steinshamn fra Gossen IL er med i troppen til J15-landslaget.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.