Trenertalent fra Trondheim tar over eliteserieklubb

Tom-Eirik Skarpsno slutter som trener for Bækkelagets herrelag i håndball. Han erstattes av Jørgen Laug (32) fra Trondheim.

Publisert:

Jørgen Laug blir trener for Bækkelagets herrelag i håndball. Foto: Bækkelaget håndball / NTB scanpix

  • NTB

Laug kommer fra trenerjobb i Trondheims-klubben Charlottenlund i 1. divisjon. Han hadde samtidig ansvaret for 2004-landslaget for gutter.

Laug har tidligere vært i Bækkelaget i flere roller.

Les også

Nå er det guttehåndballen som vokser mest i Trondheim

– Bækkelaget er en flott klubb som jeg har mange gode minner fra, og når tilbudet kom så var det egentlig ikke noe å lure på. Jeg var i Bækkelaget fra 2012 til 2017 hvor de tre siste årene var som assistent på A-laget. Så jeg kjenner miljøet godt og ser tilbake på de årene med glede. Jeg har veldig sansen for måten klubben drives på, og jeg vet at gutta på A-laget er en herlig gjeng som jeg gleder meg til å jobbe med igjen, sier Laug i en pressemelding.

– Tom-Erik har gjort en fantastisk jobb, men ønsket å forlate banen og satse mer på administrativ jobb med håndballen, sier Ulrik Rød i Bækkelaget.

Det blir 13 lag i den øverste divisjonen i herrehåndball neste år. Dette etter at koronapandemien stoppet sesongen før den var ferdigspilt. 12. mars valgte håndballforbundet å sette stopp. Da lå Bækkelaget på sjetteplass i eliteserien, ni poeng unna bronsemedaljen.

Tirsdag ble det klart at Gunnar Pettersen gjør comeback som trener i herrehåndball. Han skal lede Kristiansand Topphåndball som spiller på nivå to.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Håndball
  2. Bækkelaget Sportsklubb
  3. Trondheim