Real Madrid er favoritt til å sikre seg Martin Ødegaards attraktive signatur, men Bayern München krysser fortsatt fingrene for at 16-åringen kommer til Tyskland.

Ødegaard er ønsket av nær sagt samtlige storklubber i hele Europa og har vært på besøk hos en rekke av dem den siste tiden.

Forrige uke besøkte han Real Madrid for andre gang, og mye tyder på at den spanske hovedstadsklubben er favoritt til å vinne kappløpet om Strømsgodset-juvelen.

I München sitter imidlertid Bayern München sportsdirektør Matthias Sammer og håper på en positiv beskjed fra teamet rundt den ettertraktede nordmannen.

— Gitt ham et godt sportslig tilbudt

— Jeg synes vi har gitt ham gode sportslige argumenter. Men de andre klubbene han har besøkt er heller ikke dårlige, sier Sammer ifølge tyske Welt.

— Selvfølgelig handler dette også om den totale pakken, tilføyer han.

Sammer avventer nå en endelig avgjørelse fra nordmannen.

— Det er opp til ham å avgjøre hvor store våre sjanser er. Han må ta sin avgjørelse. Hvis man ønsker å oppnå noe, må du ha litt tålmodighet, og det har vi, sier Bayern-sjefen.

Den spanske storavisen Marca meldte onsdag at Martin Ødegaards overgang til Real Madrid vil bli bekreftet i løpet av noen få dager. (©NTB)