Brede Hangeland scoret kampens første mål da Crystal Palace spilte 2-2 borte mot West Bromwich. En sen straffescoring gjorde at seieren forsvant for London-klubben.

Nordmannens scoring kom etter 16 minutter. Et hjørnespark ble slått inn mot Hangeland, som fikk headet mot mål. Forsøket ble blokkert, men ballen landet i beina på nordmannen. På forsøk nummer to gjorde han ingen feil og beinet ballen i mål til 1-0-ledelse for gjestene.

Målet var hans annet denne sesongen. 33-åringen scoret også i serieåpningen borte mot Arsenal. Etter at Neil Warnock kom tilbake som manager har nordmannen fått få sjanser. Nå har han imidlertid startet to kamper på rad.

Straffedrama

Mile Jedinak doblet ledelsen for gjestene med et straffespark like før pause. Victor Anichebe reduserte like etter pause. Det så likevel ut til å gå mot borteseier. Men på overtid ble Anichebe lagt i bakken inne i straffefeltet. Saido Berahino satte straffesparket i mål og sørget dermed for at det endte 2-2. Målet var den unge angriperens sjuende for sesongen. Kun Diego Costa (Chelsea) og Sergio Agüero (Manchester City) har scoret mer enn 20-åringen.