De fleste var spente på hva Kamma kom til å vise fra start i Peter Sørensens første hjemmekamp som hovedtrener. Etter ett poeng på ni seriekamper var ikke optimismen stor før start, men Kamma gikk positivt ut fra portene.

Tore Andreas Gundersen og Daniel Bekkevold jobbet utrettelig på topp hele den førsteomgangen, men HamKam slet med å komme seg til de helt store sjansene.

De har gjennom hele sesongen slitt med å finne nettmaskene,og da var det greit å få hjelp fra bortelaget etter snaut 30 minutter.

Henrik Lehne Olsen klinket et frispark fra distanse inn iboksen og en uheldig Andreas Aalbu i Bærum-forsvaret stusset inn Kamma-ledelse i eget nett.

Bortelaget våknet etter at HamKam scoret, men klarte ikke true Emil Holst i Kamma-buret. Dermed var pauseresultatet 1-0. Selv om Bærum så farlige ut ogsåetter pause, klarte de aldri score mål tross flere muligheter. Emil Holst sto stødig bakover og holdt Kamma inne i kampen.

På en kontring, muligens mot spillets gang, falt avgjørelsen da Aziz Idris klinket inn et skudd fra distanse over keeper Flasza til 2-0 for HamKam helt på tampen av kampen.

Dermed sendte han HamKam til himmels med tre sikredepoeng.

Helt på slutten la i tillegg Magnus Sylling Olsen på til 3-0. HamKam tok dermedsin første seier og jublet ellevilt for tre poeng.

— Det har sittet langt inne denne sesongen. Det var stor glede, sier Peter Sørensen etter kampen.