Berisha sendte vertene i ledelsen etter ti minutters spill, men Sercan Sararer utlignet for gjestene sju minutter etter. I det 23. minutt satte Berisha inn sin andre scoring for dagen.

Marco Stipermann la på til 3-1 like før pause, og flere scoringer ble det ikke i oppgjøret. Tidligere Viking-spiss Berisha spilte hele kampen for hjemmelaget.

Norsk-ivorianske Mathis Bolly var derimot verken på bane eller benk for Fortuna.

Bolly har utgående kontrakt med klubben, og den tidligere Lillestrøm-spillerens agent sa lørdag til NTB at Bolly sannsynligvis forlater Fortuna til sommeren.

Greuther Fürth er nummer sju i 2. Bundesliga etter 30 runder. Fortuna Düsseldorf slåss på sin side for å unngå nedrykk til nivå tre.