TOK ANSVAR: Curtis Davies kjeftet på lagkameratene etter en skuffende første omgang mot Sheffield United. TOK ANSVAR: Curtis Davies kjeftet på lagkameratene etter en skuffende første omgang mot Sheffield United. Foto: Digitalsport

Hull-kapteinen gjorde managerens jobb

— Jeg lot ham holde på og drakk en kopp te i stedet, sier Hull-manager Steve Bruce.

Hull lå under 1-2 ved pause i FA-cup-semifinalen mot Sheffield United. Steve Bruce gjorde seg klar til å si noen velvalgte ord i pausen, men kaptein Curtis Davies kom ham i forkjøpet og disket opp med en tordentale.

Rystet av lagkapteinens tirade og hjulpet av at Bruce byttet inn Matty Fryatt og Sone Aluko, viste Hull omsider hvorfor laget er 44 plasser foran Sheffield United i det engelske seriesystemet. Det endte med 5-3-seier.

— Jeg sa ikke stort, kapteinen gjorde alt. Det er lenge siden jeg har vært i en garderobe hvor lagkapteinen tok over på den måten, sa Bruce da han fikk spørsmål om hvordan han inspirerte spillerne til å vende kampen.

— Det var som et flashback til mine dager som spiller. Jeg lot ham holde på og drakk en kopp te i stedet.

Les også:

Endringer

Bruce vil ha litt av æren for at alt ble endret etter pause.

— Vi var forferdelige i første omgang og gjorde flere feil enn jeg har sett oss gjøre på seks måneder. Vi ga bort ballen hele tiden og skapte ingenting selv. Men jeg gjorde et par taktiske endringer i pausen, og de virket, sa han.

Hull spilte semifinale i FA-cupen for første gang på 84 år og er klar for sin første finale.

Etter at Wigan slo Manchester City i fjorårets finale, ser han ingen grunn til at Hull skal frykte Arsenal i finalen 17. mai.

— Om noen hadde sagt for ti år siden av Hull skulle møte Arsenal i FA-cupfinalen, ville folk klødd seg i hodet og sagt at det er umulig. Men alt presset vil være på dem. Folk vil peke på at de ikke har vunnet noe på ni år. Det er en stor klubb med en stor historie og en stor manager, men vi kommer til å gjøre vårt beste, sa han. (©NTB)

Sportsdøgnet: