En sveitsisk tipper kan prise seg lykkelig over Michael Owens hat-trick i Mesterligaen mot Wolfsburg. Manchester Uniteds seier i Tyskland var kanskje ikke så uventet, men bidro til en «utrolig» gevinst.

Sveitseren kombinerte åtte kamper under forrige tirsdags Champions League-runde. Kombinasjonen ville gi en utbetaling på hele 37.241 ganger innsatsen hos et tippeselskap, skriver aftonbladet.se.

Mannen satset 32 kroner på riktig utfall i de åtte kampene. Men da det nærmet seg tiden for at dommerne skulle blåse av kampene rundt omkring i Europa, manglet han to riktige tegn på kupongen.

Men så begynte ting å skje.

Først utlignet Apoel Nicosia Tomica Mirosavljevic til 2-2 mot Chelsea på Stamford Bridge i London i det 87. minutt.

Og ikke nok med det.

Hele fem minutter på overtid, i Istanbul i Tyrkia, sørget russeren Evgeni Aldonin for at CSKA Moskva vant 2-1 over Besiktas.

Dermed gikk alle sveitserens tips inn, og han kan nå sette inn over 1 million kroner på konto.

De fleste tipsene hans var sannsynlige. Men at han tipper at Chelsea skulle tape poeng hjemme er nesten meningsløs satsing. Vi kan bare løfte hatten og gratulere , sier Klas Winberg i selskapet Betfair.