Allerede ved lunsjtider mandag trakk NFF hvem av Brann og Bærum/Mjøndalen som får hjemmekamp først. Det blir Brann. Den siste og avgjørende kampen spilles på hjemmebanen til vinneren av oppgjøret mellom Bærum og Mjøndalen.

Erik Huseklepp hadde håpet på hjemmekamp sist, men:

— Slik ble det, og vi skal gjøre alt vi kan for å klare dette.

Tidspunktene

Her er opplegget, ifølge Norges Fotballforbund:

Dersom Mjøndalen IF går videre spilles kampene som følger:

Søndag 23. november kl 19.00 SK Brann – Mjøndalen IF

Onsdag 26. november kl 19.00 Mjøndalen IF – SK Brann

Dersom Bærum SK går videre spilles kampene som følger:

Søndag 23. november kl 19:00 SK Brann – Bærum SK

Lørdag 29. november kl 12:00 Bærum SK – SK Brann

Grunnen til at det er forskjell på Bærum og Mjøndalen, er at Bærum ikke har flomlys, mens Mjøndalen har det. Derfor må en kamp som involverer Bærum og deres hjemmebane Sandvika Stadion, starte tidlig på dagen.

Her er resten som er klart angående kvalifiseringskampene.

– Gule kort nulles ut før kampen mellom Brann og Bærum/Mjøndalen. Det vil si at ingen kan få gult kort i den første kvalifiseringskampen, og slik bli suspendert til den andre. Direkte rødt kort fører derimot til suspensjon.

– De to oppgjørene mellom Brann og Bærum/Mjøndalen spilles etter helt vanlige regler vi kjenner fra europacupene. Det vil si at man opererer med at bortemål skiller et eventuelt uavgjortresultat etter to ganger 90 minutter. Står det likt, blir det ekstraomganger og straffekonk.

– Inntektene fordeles slik: Arrangøren står for alle kostnader med kampen. Gjestende lag betaler for egen reise. Arrangementskostnadene blir trukket fra. Det som er igjen fordeles mellom hjemmelaget (60 prosent) og bortelaget (40 prosent). Dermed kan lagene innkassere en fin finansiell bonus opp i det hele dersom kampene trekker fulle hus.