— Kommer det et tilbud må jeg i så fall vurdere det, sier Sindre Marøy til bt.no.

Løv-Ham ligger desidert sist i 1. divisjon med fattige fem poeng etter 13 runder. Laget har kun scoret syv mål. Savnet av Sindre Marøy og Fredrik Haugen (til Brann) er enormt.

— Vi jobber med å styrke laget offensivt i sommervinduet. Vi har to spillere som er i tenkeboksen, sier Løv-Hams styreleder Gjert Knudsen.

Bt.no vet at disse to er Sindre Marøy og Fyllingens Kristoffer Nesse Stephensen.

Savner gjengen

Også trener Tom Mangersnes bekrefter dialogen med Marøy. Spissen selv beskriver samtalene som uformelle.

— Dette har jeg ikke tenkt å mye på. Jeg har ikke fått noe tilbud, sier Marøy.

- Men hvis du skulle få et tilbud?

- Da må jeg i så fall vurdere det. Det er en veldig fin gjeng i Løv-Ham som jeg savner å spille sammen med, men jeg har det fint i Radøy også, sier Marøy.

Han var Løv-Hams toppscorer i 1. divisjon i fjor med sine 16 mål. Familie- og jobbsituasjonen gjorde at Marøy, som nylig fylte 29 år, noe overraskende valgte å trappe ned i vinter. Nå spiller han i en av moderklubbene sine, Radøy/Manger, i 4. divisjon.

Etter det bt.no kjenner til er Marøy nå i dialog med sin arbeidsgiver, for å få avklart om det lar seg gjøre med toppfotball igjen. Hvis Marøy vender tilbake til Løv-Ham kan han være spilleklar fra 1. august.

Vil ha Fyllingen-spiss

En annen spiss som Løv-Ham jobber med å hente, er Fyllingens unge spiller Kristoffer Nesse Stephensen. Han var spilleren som sendte Fyllingen videre i cupen på bekostning av Brann i fjor.

- Jeg kan bekrefte at Fyllingen har fått en henvendelse fra oss, og at vi er i dialog med spilleren. Han er nå i tenkeboksen på om han vil fortsette i 3. divisjon med Fyllingen eller ta steget opp til oss, sier Tom Mangersnes.