Fredrik Haugen: - Kanskje jeg må slutte å skyte med innsiden

Brann-yndlingen hylles etter superscoringen. Se den her.

Brann-Haugesund 3-0:

10 minutter spilt. En duell i feltet. Steffen Skålevik er sist borti ballen, som triller utover. Triller mot Fredrik Haugen. Som brenner til og sender ballen i krysset, via tverrligger.

— Kanskje jeg må slutte å skyte med innsiden, kommenterer Haugen etter vristsparket som ga årets vakreste Stadion-mål.

Branns nummer åtte stormet mot Store Stå for å feire, og fikk lagkameratene med seg. Scoringen var perfekt, starten på kampen var perfekt og Brann så seg aldri tilbake.

- Det var et nydelig mål , sier treneren, Lars Arne Nilsen.

— Det var deilig å få et skikkelig treff, det har ikke vært for mange av dem i det siste, sier Haugen.

Hylles

Han snakket karakteristisk rolig om stjernetreffet i intervjuene etterpå — «jeg traff bra med vristen», som han beskrev det. I sosiale medier ble skuddet hyllet.

— Fredrik Haugen har forstått at Hønefoss-keeperen er svak på harde skudd i krysset, skriver Branns speider, Lars Tjærnås, humoristisk.

Lagkamerat Erik Huseklepp lot seg selvsagt begeistre.

— Et fantastisk mål! Det går ikke an å sette den lenger opp i bøylen enn det. Han bare «murte» den i mål, sier Huseklepp.

- Kan bli fantastisk god

Trener Nilsen mener Haugen-målet bidro til at Brann slapp seg løs.

— Det hjalp oss litt. Vi var innstilte på at det kom til å bli en tålmodighetsprøve, med tanke på at de kom til å legge seg lavt, sier Nilsen.

Nå håper han Haugen kan blomstre.

— Fredrik kan bli en fantastisk god indreløper dersom han fortsetter med det han gjorde i denne kampen, hvor han oppsøkte mellomrommet mer. Han er kreativ, kan slå gode stikkere og skyte selv, sier han.