Lørdag er det den kriserammede erkerivalen Borussia Dortmund med André Bergdølmo som gjester Olympiastadion. For hjemmelaget er det alfa og omega å vinne oppgjøret ettersom laget kun leder serien på bedre målforskjell enn Schalke, som møter Borussia Mönchengladbach.

Borussia Dortmund er på randen av konkurs, men har ingen planer om å la det påvirke innsatsen på banen lørdag. Statistikken er imidlertid mot dem – de har ikke vunnet i Bayern siden 1991. Bundesligaoppgjøret finner sted bare tre dager før Arsenal kommer på besøk i den viktige kampen i mesterligaen tirsdag.

Statistikken mot engelske lag på besøk på Olympiastadion er om mulig enda bedre for Bayern: Bare én eneste gang har tyskerne tapt for et engelsk lag på sin hjemmebane. Det var mot Norwich i 1993/94-sesongen.

Arsenal på sin side satser alt på å vinne mesterligaen denne sesongen. Etter at laget i praksis er sjanseløse på å ta et nytt seriemesterskap i England, er suksess i mesterligaen det eneste som kan redde sesongen for Arsène Wengers mannskap.