Lerkendal (adressa.no): Tore Reginiussen var ikke en av de 21 navnene som ble lest opp da Per-Mathias Høgmo lanserte sin første landslagsstropp. Men etter at Fredrik Semb Berge meldte forfall søndag, ble midtstopperen kalt inn til troppen som skal møte Slovenia og Island i VM-kvalifiseringen.

— Det er først og fremst veldig artig å bli tatt ut. Nå får jeg sjansen til å vise meg frem på trening, og vise at jeg har noe der å gjøre, sier Reginiussen.

Bryr seg ikke om å være reserve

Han gidder ikke bruke noe energi på at han først ble tatt ut, da Semb Berge meldte forfall.

— Jeg håpet selvfølgelig på å bli tatt ut i den første troppen, men nå får jeg en sjanse til å vise at de kanskje gjorde en feil ved ikke å ta meg ut, sier Reginiussen.

Skal kjempe om startplass

Brede Hangeland gikk av i pausen med skade da Fulham vant 1-0 over Stoke. Dette kan gjøre at Reginiussen er nærmere startelleveren mot Slovenia i Ljubliana på fredag.

Jeg fikk med meg at han gikk av med skade. Kjenner jeg Brede rett, kommer han til å riste det av seg. Jeg håper han klarer det, for Norge trenger kapteinen sin. Jeg er selvfølgelig med for å bidra, og skal kjempe om å få starte gjennom å vise meg frem på trening. Det er det eneste jeg kan gjøre, sier Reginiussen.