Tarik Elyounoussi spilte hele kampen da Hoffenheim vant hele 5-1 borte mot Per Ciljan Skjelbreds Hamburg, men kom ikke på scoringslisten.

Bortelaget tok ledelsen allerede etter fem minutter med Roberto Firmino.

Men rett før pause fikk hjemmelaget sin utligning. Elyounoussi var oppe med hånden i Hamburgs 16-meter, noe som gjorde at den tidligere Rosenborg-spilleren ble tildelt gult kort og Hamburg fikk straffe.

Den satt Rafael Van der Vaart i mål og lagene lå likt til pause.

Overkjøring

Etter pause handlet det imidlertid bare om ett lag. Tariks Hoffenheim ga seg ikke før laget hadde scoret fire i den andre omgangen.

To mål av Anthony Modeste, ett av Kevin Volland og mål nummer to av Roberto Firmino gjorde ydmykelsen total for hjemmelaget.

Ciljan Skjelbred var ubeynttet reserve hos Hamburg.

«Moa» på benken

Mohammed Abdellaoue satt på benken hele kampen da Stuttgart tapte 0-1 hjemme mot Bayer Leverkusen.

Vegard Eggen Hedenstad er fortsatt skadet og var derfor ikke med i troppen da Freiburg tok i mot Mainz 05 lørdag.

Ruben Yttergård Jensen kom inn etter 64.minutter i 2-1-seieren over FC Erzebirge Aue i 2.Bundesliga.

Håvard Nordtveit og Boruissa Mönchengladbach spiller klokken 18.30 mot «Moas» gamle klubb Hannover.