Det var topp mot bunn — menn mot juniorer da topplaget Nest-Sotra beseiret Viking 2 på bortebane med 3-1. Men selv om resultatet virker som om Nest-Sotra var klart best så var Viking-juniorene godt med. Med god innsats ga de kamp helt til slutt for laget som har opprykk som målsetting. Og Nest-Sotra spilte også pågående og aggressiv fotball. De vant de fleste duellene og viste styrke i taklingene.

Allerede i det første spilleminuttet ble det 0-1 da Steffen Skålevik fullførte løpet mot Viking-keeper som var uheldig med klareringen og ballen gikk i nettet. Viking-keeper var også feilplassert ved mål nummer to - også signert Skålevik. En av Vikings beste spillere, Eirik Schulze, fyrte av et godt skudd i omgangens siste spilleminutt og ballen for i nettet.

Spillemessig var det jevnt, men gjestene hadde ballen mest og skapte også de fleste sjansene og vant de fleste duellene. Vikingene hang godt med, men lengre enn til 16-meteren kom laget sjelden. Et godt skudd av Johnny Furdal avgjorde det hele og tre velfortjente poeng til Nest-Sotra som stormer mot opprykk.

Nest-Sotres beste: tidligere Viking-spiller Gojko Ivkovic, Viking-2's beste: Eirik Schulze.

— Vi måtte stille med et meget ungt lag da de beste var opptatt med landslagsspill. Vi leverte en innsatsfull kamp, men mot fysisk sterkere spillere ble vi noe underlegne i duellspill og i tillegg fikk de to gavemål, sa Viking-trener Gary Goodchild etter kampen.

KAMPFAKTA:

VIKING 2 - NEST-SOTRA 1-3 (1-2)

Randaberg Arena

Tilskuere: 65

Mål: 0-1 Steffen Skålevik (1), 0-2 Skålevik (24), 1-2 Eirik Schulze (45), 1-3 Johnny Furdal (80).

Dommer: Cosmin Dima, Ferkingstad

Gule kort: Nick Rios Haugen, Nest-.Sotra.