Nissen får ikke julegava han ønsket seg

Den danske spissen ville gjerne ha kontrakt med Molde.

Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

Blir ikke Molde-spiller: Kasper Nissen i aksjon for MFK i treningskampen mot Kristiansund, der han scoret to mål i første omgang. FOTO: BJØRN BRUNVOLL Foto: Bjørn Brunvoll

MOLDE (Rbnett): 19-åringen Kasper Nissen imponerte da han prøvespilte for Molde i treningskampen mot Kristiansund forrige uke. Han scoret to mål før pause i treningskampen Molde til slutt tapte 2-3. Men den danske spissen får ikke tilbud om kontrakt i denne omgang. Det bekrefter Ole Gunnar Solskjær overfor Rbnett.

Les også

- Bare Molde som er tøffe nok i trynet til å si at de skal ta oss neste år

Les også

«Alle i Molde er enig i at menneskerettigheter er viktig, men vi lar ikke være å reise til Dubai»

– Kaspar gjorde det godt her og vi vil følge med ham i framtida. Men vi skal kutte i stallen foran neste sesong og dette ble en helhetsvurdering av vår situasjon. Vi har signert Ottar (Magnus Karlsson) i den posisjonen, en spiller vi har veldig tro på, sier Solskjær.

Kasper Nissen har imponert med godt spill og mange scoringer for Nest-Sotra denne sesongen, et lag som endte på andreplass i sin avdeling. Han scoret 18 mål på 26 kamper og ble nylig kåret til årets unge spiller i 2. divisjon 2016. Nissen har spilt en rekke kamper for aldersbestemte landslag i Danmark.

Etter den første treninga med MFK-laget slo han fast at eliteserien er målet for neste sesong.

- Neste steg for meg er å komme inn i en eliteserieklubb, så skal jeg nok gjøre det bra der. Det er her på dette nivået jeg føler meg hjemme, sa 19-åringen, som er kontraktløs og i januar kan gå gratis til den klubben han ønsker.

Sverre Mauseth formidlet prøvespilleren til MFK i samarbeid med en dansk agent.

– Det var en fin opplevelse for Kasper som absolutt var interessert i å bli Molde-spiller. Han var nok litt uheldig med timingen siden Molde signerte en 19 år gammel spiss fra Island like etter prøvespillet. Det var interesse fra Sarpsborg etter at han prøvespilte der, men nå blir det hans danske agent som tar jakten på ny klubb videre, sier Mauseth.

Publisert: