— Tim Sherwoods jobb er i fare om Aston Villa skulle tape mot Swansea, skriver The Telegraph.

Før møtet med waliserne kommende lørdag ligger Villa nest sist med bare fire poeng fra de første åtte kampene. Dermed seiler Tim Sherwood opp som favoritt til å bli den tredje manageren i Premier League som må ta hatten sin og gå, etter at Brendan Rodgers (Liverpool) og Dick Advocaat (Sunderland) har forlatt jobbene sine den siste tiden.

Rodgers ikke interessert

Nå hevder britiske aviser å vite at tidligere Everton— og Manchester United-manager David Moyes skal stå klar til å ta over. Blant andre skriver Daily Mirror at Moyes, som i dag er trener for Real Sociedad, gjerne kan tenke seg å ta over jobben etter Sherwood.

Ifølge avisen skal ikke Brendan Rodgers være interessert i jobben, selv om den tidligere Liverpool-treneren skal stå på listen til klubbens amerikanske eier, Randy Lerner.

- Ikke redd for å tape

Ifølge Sunday Express skal Moyes ha takket nei til tilbud fra både West Ham og Sunderland, men Aston Villa skal altså være jobben som kan gjøre at skotten havner tilbake i Premier League.

Samtidig skriver den anerkjente fotballskribenten Guilleme Balague at fansen til Moyes' nåværende klubb skriker «Moyes, go home». På engelsk, slik at han forstår.

— Om noen skulle være redd for å tape, så bør det være meg. Men det er jeg ikke. Jeg vil gå ut og kjempe, og om jeg skulle mislykkes, så gjør det ikke uten kamp, skal Tim Sherwood ha uttalt, ifølge The Telegraph.

Vil du ha mer Premier League-stoff? Kanskje dette er interessant?