Ble matchvinner for Oilers: – Det er jo en nydelig følelse

Stavanger Oilers snuser på tabelltoppen etter den knallsterke seieren mot Storhamar, og nå er også David Morley tilbake på scoringslisten.

Publisert:

MÅL: David Morley feirer med laget etter å ha satt inn 3–2 mot Storhamar. Foto: Christoffer Hjalmarsson

  • Christoffer Hjalmarsson
Denne artikkelen er over ett år gammel

Storhamar – Stavanger Oilers 2–3 (2-2, 0-0, 0-1)

HAMAR: David Morley åpent sin Oilers-karriere på solid vis, men den siste tiden har han slitt med å score. Når man først skal finne nettet igjen passer det greit å bli matchvinner mot Storhamar på borteis.

Les også

Råsterk Oilers-seier: Slo serieleder Storhamar på bortebane

Les også

Magnus Carlsen satset alt i VM-drama: – Veldig, veldig risikabelt

– Det er jo en nydelig følelse. Jeg har slitt litt med å score i det siste, men å sette den er veldig deilig. Vi kriger bra på og jeg er kanskje litt heldig når jeg kommer alene, men det gjør ingenting, gliser Morley etter kampen.

Oilers viste fightervilje gjennom hele kampen, for det er liten tvil om at Storhamar trykket på i store deler. Et kompakt forsvar og en god Henrik Holm sørget imidlertid for at alle poengene havnet i bagasjen til Stavanger.

SOLID: Stavanger Oilers kriget meget bra mot Storhamar. Foto: Christoffer Hjalmarsson

Stolt kaptein

– Noen matcher er jo litt deiligere å vinne, og en av de er de matchen her. Jeg synes vi gjør en solid kamp og når vi får Morley gjennom på slutten der og den sitter, så er det moro, slår kaptein Kristian Forsberg fast.

Les også

Arne Scheie kaller situasjonen unik: Disse to resultatene i siste serierunde vil gjøre det umulig å skille nedrykkslagene

Les også

Råsterk Oilers-seier: Slo serieleder Storhamar på bortebane

– Det er spesielt det defensive spillet som sitter bra. Vi blir litt passive i andre og tredje, men holder unna og får en overgang. Så det er veldig bra, fortsetter Forsberg.

Todd Bjorkstrand henger seg på kapteinen og er opptatt av å hylle laget etter seieren. Treneren er spesielt imponert arbeidsmoralen til sine spillere.

– De kriger virkelig på for hverandre, spesielt der vi må spille fire minutter sammenhengende med en mann mindre grunnet for mange spillere på isen. Det var enormt å se, skryter Bjorkstrand.

Les også

Oilers bruker kampmaraton som sluttspilltrening

– Det gjelder å være skjerpet

Allerede til lørdag venter en ny toppkamp for Oilers da Vålerenga kommer på besøk til Stavanger. Da gjelder det å være på fra start slik at den gode trenden fortsetter.

– Etter tap for Lillehammer tror jeg de er ganske sugne på revansje, så det gjelder å være skjerpet. Og vi vet jo at folk liker å komme til DNB for der er det trøkk, så det er viktig at vi også er klare, maner kaptein Forsberg.

FIGHT: Til tider var det opphetet stemning under oppgjøret på Hamar. Foto: Christoffer Hjalmarsson

– Hva kan dere ta med dere herfra inn mot den kampen?

– Det at vi er solide hjemover kan vi absolutt ta med oss. Jeg synes ikke de (Storhamar) har for mange store sjanser, og så er vi tøffe foran eget mål og holder dem unna. De ser Holm mye av skuddene, det er absolutt noe å ta med seg videre, slår Forsberg fast.

Matchvinner Morley er også optimistisk med tanke på fortsettelsen og er klar på at Oilers kan bli denne sesongens store vinner.

– Hehe, selvsagt kan vi det. Vi har akkurat slått det beste laget på bortebane og det har vi gjort to ganger. Vi må bare være mer stabile, konstaterer Morley.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport
  2. Ishockey
  3. Stavanger Oilers