Keeper scoret fra 73 meter

FA-cupen har begynt og allerede i kvalifiseringen har årets sesong satt spor.

Publisert: Publisert:

Manchester United vant FA-cupen sist sesong. Det er tvilsomt om Spennymoor Town tar seg til finalen denne sesongen, selv om de allerede har satt spor etter seg. Foto: NTB Scanpix

  • Marius Dahl
Denne artikkelen er over tre år gammel

Lite ante de par hundre tilskuerne på Stainton Park at de skulle være vitne til noe så sjeldent som et keepermål da hjemmelaget Radcliffe Borough tok imot Spennymoor Town til kvalifisering i FA-cupen lørdag.

Jubileum

Gjestene, som til daglig spiller i Northern Premier League — altså nivå sju, vant 5-3 i en målrik kamp, men det var altså Spennymoor-keeper Dan Lowson som stjal showet i sin 50.kamp for klubben.

På et frispark fra 80 yards (73 meter), altså inne fra egen 16-meter, sparket Lowson ballen opp mot Borough-målet, før den spratt over en forfjamset målmann i andre enden og i mål.

- Uforglemmelig

— Artig å runde 50 kamper for Spennymoor Town, toppet av et mål fra 80 yards som gjør den uforglemmelig. Videre til neste runde! skrev Lowson på det sosiale nettstedet Twitter.

ESPN, Guardian og Fox Sports er blant de som har omtalt den spesielle hendelsen, men selv om målet har gått verden rundt, står han i skrivende stund bare med 299 følgere.

Se videoen her:

Publisert:

Les også

  1. Innbytteren sendte United til himmels

  2. «Høgmo gjør og sier mye rart. Men sparken? Ikke ennå.»

  3. Tyske aviser etter Norge-slakten: «En spasertur i Oslo»

  4. Norge til OL etter hockeydrama: - Stolteste øyeblikket i karrieren min

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Engelsk fotball