Anført av unggutten Eirik Jakobsen leverte Vidar årsbeste i sesongens siste kamp. Fyllingsdalen ble slått 6-0, men beholdt likevel plassen. Tre lag endte på 32 poeng. Lyn og Fyllingsdalen berget plassene på bedre målforskjell enn Brann 2 som må ned i 3. divisjon.

– Vi leverte skikkelig godt spill i dag, mente tremålscoreren Eirik Jakobsen.

— Alle bidro til at det ble fin kollektiv innsats. Det må ha vært god underholdning for publikum – slik det var for oss på banen.

Vidar og Eirik Jakobsen tok ledelsen etter 25 minutters spill på en flott pasning fra sidebacken Petter Midbøe Lunde. Like før pause økte samme Lunde til 2-0 etter en jevnspilt 1\. omgang. I 2\. omgang overtok Vidar totalt. Eirik Jakobsen økte til 3-0 etter 52 minutter på en retur etter at Preben Erland hadde skutt i tverrliggeren. 4-0 kom sju minutter senere, denne gang ved Lasse Ihle som fra 16-meteren skjøt hardt i nettet på hel volley. Så var det tid for Eirik Jakobsen igjen – tjue minutter før full tid kom han igjen igjennom bergensernes forsvar og lobbet elegant over den fremstormende keeper. Et mål som gledet et fotballhjerte. Få minutter senere avsluttet Preben Erland et flott Vidar-angrep der Eirik Jakobsen sendte innlegget, Per Henrik Nag hoppet over ballen og Preben Erland skjøt i hardt i nettet, og 6-0\. **Vidar – Fyllingsdalen 6-0**

Pause: 2-0

Lassa gress, 65 tilskuere

Mål:1-0 Eirik Jakobsen (26), 2-0 Petter Midbøe Lunde (43), 3-0 Eirik Jakobsen (52),

4-0 Lasse Lutcherath Ihle (60), 5-0 Eirik Jakobsen (70), 6-0 Preben Erland (78)

Gult kort: Tor Omar Sande og Petter Midbøe Lunde, Vidar

Dommer: Cosmin Dima, Ferkingstad IL