MOLDE (Rbnett): Amerikanske og italienske nettsteder hevdet at Molde er interessert i den kanadiske spissen Cyle Larin (21) som spiller i MLS-klubben Orlando City. Dette avvises blankt av Ole Gunnar Solskjær.

— Jeg kjenner til spilleren, men dette er ikke noe å snakke om engang. Etter det jeg har lest og hørt er prislappen 7-8 millioner kanadiske dollar, sier Solskjær.

Det betyr i tilfelle at Larin har en antatt markedsverdi på rundt 50 millioner norske kroner.

— Hvis du hadde tatt bort en null, kunne vi kanskje kjøpt ham, sier Solskjær for å illustrere hvor usannsynlig disse ryktene er.

— Men dette er en spiss som er helt «out of our league». Han går sannsynligvis til en mye større klubb hvis han skal til Europa, sier Solskjær.

Han tror årsaken til at Molde nevnes i amerikansk sportspresse er at MFK-speider John Vik nylig var i USA.

— John har vært der og speidet noen lag i MLS, og han har sett Larin i aksjon tidligere. John har også besøkt klubber som vi har hatt kontakt med tidligere. Det er nok årsaken til at vi linkes til denne saken, sier Ole Gunnar Solskjær.

Italienske Lazio er en av klubbene som skal vurdere et bud på spissen i sommer. Cyle Larin ble kåret årets nykommer i den amerikanske ligaen i 2015, etter at han scoret 17 mål på 27 kamper for Orlando City. Stortalentet på 187 centimeter står med 5 U21-landskamper og 17 A-landskamper for Canada.