Bryne – Jerv 1-2

Bortelaget scoret på sine to første sjanser i kampen. Det var nok til å slå Bryne på bortebane.

Bryne åpnet kampen klart best og kunne scoret både en og to ganger de første fem minuttene.

Først var det Aram Khalili som avsluttet like over etter fine kombinasjoner mellom Vegar Landro og Jon-Helge Tveita på høyresiden. Så var det Magnus Retsisus Grødem som tråklet seg gjennom midtforsvaret og avsluttet utenfor alene med keeper.

Bortelaget Jerv tok langt bedre vare på sjansene og var dødelig effektive foran mål. Etter halvspilt omgang vant de ballen da Bryne (!) hadde innkast på sin egen høyreside. Ballen havnet til slutt hos Ohi Omoijuanfo som løp seg fri i feltet og satte den kontrollert i nettet.

Avgjorde før pause

12 minutter seinere sto det 0-2 da Bryne hadde sendt alle mann i angrep og mistet ballen. Det ga bortelaget både rom og tid til å kontre, og da Pål Fjelde solgte seg som sistemann, var det fritt fram for Dennis Agyare Antwi.

Like før pause hadde Bryne nok en god mulighet til å score på sitt sjette hjørnespark i kampen. Men ballen traff til slutt tverrliggeren etter litt ping-pong frem og tilbake i feltet. Dermed kunne bortelaget gå til pause med 2-0 ledelse.

Etter 57 minutter kunne Christoffer Myhre langt på vei punktert kampen da han kom alene gjennom med Anders Kristiansen. Men bortelaget måtte nøye seg med hjørnespark.

Sen sluttspurt

I stedet var det Bryne som skapte ny spenning da Bjørnar Holmvik scoret på et frispark fra høyresiden. Han slo ballen lavt inn på første stolpe og kunne juble for redusering da ballen havnet i nettet.

I jakten på utligning kjørte Bryne mange fram i angrep, og laget avsluttet kampen med tre spisser på banen.

Men selv om hjemmelaget hadde ballen mye, var spillerne ofte upresise, og det var Jerv som skapte de aller største sjansene på overganger.